• Exposities

  25 oktober 2023

  Deze maand meegedaan aan 2 Kunstroutes.

  In Amersfoort de kunstkijkroute, die 4 maal in het jaar is. In Mei, September, Oktober en November. Hoewel het best veel werk is om alles geregeld te krijgen, is het heel inspirerend en ook gezellig geweest. Leuk ook met mede kunsternaars te staan, die verschillende disciplines uitvoeren. We geven dan ook feedback op elkaars werk, heel fijn en ook wonderlijk hoe de vereschillende collecties elkaar versterken en aanvullen.

  Lees meer >> | 102 keer bekeken

 • Verscheurd en toch verbonden

  9 juli 2021

  De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van wat we allemaal niet mochten en konden doen. Ik ben opnieuw na gaan denken over wie ik ben en wil zijn. 

  Ik ben niet wat ik doe, maar ik wil gewoon zijn.

  hoe moeilijk is dat...

  Ik werk in de zorg als teamleider in de facilitaire dienst en het afgelopen 1 1/

  Lees meer >> | 389 keer bekeken

 • Wat er gaande is januari 2020

  25 januari 2020

  We zijn druk bezig geweest met onze onderneming "Eigenwijze  creaties". Na het volgen van een studie dag bij de "Power Academie", gerund door 2 power vrouwen waren we weer helemaal enthousiast en vol goede ideeen. We hebben  onze website aaangepast en onze visie en missie opnieuw geformuleerd. Mooi om te merken dat die in al die jaren nog hetzelfde is gebleven. We gaan nu alleen nog op de zaterdagen workshops aanbieden. Zodat we ook tijd over houden voor onze eigen creatieve ontwikkeling! We hebben er zin in ( we zijn mijn vriendin Emmy Weide en ondergetekende).

  Lees meer >> | 737 keer bekeken

 • zomaar

  18 november 2018

  Hallo allemaal,

  De laatste maanden heb ik mijzelf uitgedaagd en heb mij ingeschreven voor een kunstroute in Volendam, waar een selektie aan vooraf ging. En ik heb mij opgegeven als kunstenaar voor de Handwerk en Quilt dagen in den Bosch. In den Bosch heb ik ook meegedaan aan de wedstrijd. Wat een uitdagingen!! Het heeft veel energie gekost, maar het heeft mij ook veel gebracht; leuke contacten, heel veel complimenten en bemoedigingen om door te gaan met het maken van kunst.

  Lees meer >> | 866 keer bekeken